Thursday, August 25, 2011

Şefkat Tepe Yeni Sezona İddialı Giriyor!

Samanyolu Televizyonu'nun en çok izlenen ve sezonu birincilikle bitiren dizisi Şefkat Tepe, yeni sezonun startını verdi.

Samanyolu Televizyonu'nun en çok izlenen ve sezonu birincilikle bitiren dizisi Şefkat Tepe, yeni sezonun startını verdi. Yeni sezona da Konya'da devam edecek olan dizi ekibi, Demirkıran tesislerinde iftarda buluştu. Yeni sezona iddialı giren ekip, çekimleri haftaya başlayacak dizinin izleyiciyi bu yıl da ekrana kilitleyeceği görüşünde.


Dizinin yapımcısı Salih Asan, izleyiciye, ülkenin gerçeklerini anlatmaya devam edeceklerini söyledi. Dizide Türk askerinin şefkatini anlattıklarını dile getiren Asan, "İkinci sezonun açılışını yapıyoruz. Bütün set ekibi, oyuncu kadrosu ve dizide görev alan tüm arkadaşlarımızla bir araya geldik. Çekimlerimiz yine Konya'da devam edecek. Bu sezon da dizide ülkenin yaşadığı gerçekleri anlatmayı sürdüreceğiz. Yine askerimizin sürekli vatandaşın yanında olduğunu, millet ile askerin etle tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğunu göstermeye devam edeceğiz. Askerle milletin barışık bir yaşamda çok daha güzel günleri oluşturabileceğini anlatacaklar, başarılı bir çalışma olacak, bu iftarla arkadaşlarımızı bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık. " diye konuştu.

Dizinin Yönetmeni Erhan Baytimur ise sezonu birinci olarak kapattıklarının altını çizdi. Bu sezon daha fazla çalışmak zorunda olduğunu dile getiren Baytimur, "Daha iyi çalışmak zorundayız. O yüzden çok daha fazla özeniyoruz, çünkü bu başarıyı korumamız gerekiyor. Oyuncularımız, teknik ekibimiz, herkes bunun farkındalar. " dedi.

Dizinin Leyla'sı Aslıhan Güner de çok yoğun ve zorlu şartları olan bir dönem geçirdiklerini aktardı. Seyircinin ilgisinin kendilerine daha fazla görev yüklediğini kaydeden Güner, "Her şeye rağmen ekibimiz ve yaptığımız işten çok mutluluk duyarak, kendimiz de bundan iyi hissederek çalıştık. Dizi sezonu birinci olarak kapatmamız bizim için ödül oldu. Yeni sezonda daha büyük sorumluluk aldık. Bizi bire taşıyan seyirci kitlesine, bu sene de aynı beklentilerine cevap vermek zorundayız. " İfadelerini kullandı.

Dizinin başrol oyuncusu Serdar Komutan rolündeki Mert Kılıç da her Türk vatandaşının içerisinde bir asker olduğunu dile getirdi. Mert Kılıç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin insanlarının içerisinde bir asker var. Ben bir asker karakterini canlandırıyorum. Ama insanlar onu öyle bir seviyor ki o karakteri öyle bir seviyorlar ki kendi evlerinde o insanla yaşamaya başlıyor. " şeklinde konuştu.

Videoyu izlemek için tıklayın


Şefkat Tepe 2. Sezon



No comments:

Post a Comment