Monday, March 28, 2011

Kutlu Doğum Yarışmaları


Kutlu Doğum Şiir Yarışması

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Şiir Yarışması" için şiirlerinizi bekliyoruz. Şiirlerinizi en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan şiirler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden şiirlerinizi teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Eserlerde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.

Kutlu Doğum Deneme Yarışması

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Deneme Yarışması" için yazılarınızı bekliyoruz. Deneme veya mektup yazabilirsiniz, yazılarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan yazılar yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden yazılarınızı teşhir etmeyin. Eserlerde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.

Kutlu Doğum İmza Yarışması

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum İmza Yarışması" için çalışmalarınızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan eserler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden çalışmalarınızı teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. İmza boyutları 480 X 60 olarak belirlenmiştir. Yarışmacılar en fazla iki eserle katılabilirler. Çalışmaların bir köşesinde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.

Kutlu Doğum Video-Klip Yarışması

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Video - Klip Yarışması" için çalışmalarınızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan eserler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden çalışmalarınızı teşhir etmeyin. Kliplerin süresi en az 2, en çok 5 dakika olarak belirlenmiştir. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Çalışmaların bir köşesinde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.


www.samanyolufanlari.com Kutlu Doğum Yarışmaları

Arkadaşlar, Sevgililer Sevgilisi Hazreti Muhammed Mustafa'nın (sav) kutlu doğumunun en güzel şekilde değerlendirilmesi adına düzenlediğimiz Kutlu Doğum 2011 faaliyetleri ile alakalı olarak bu başlıktan duyurularımızı yapacağız. Samanyolu Fanları 2011 Kutlu Doğum Faaliyetlerinin konu başlıkları aşağıdaki gibidir. Birden fazla alanda yarışmaya katılabilirsiniz. Sorularınız varsa sorabilirsiniz, hepinize iyi çalışmalar diliyoruz. Bu kutlu zamandan en iyi şekilde istifade edebilmek dileğiyle...

-SamanyoluFanları Yönetimi-

Samanyolu Fanları 2011 Kutlu Doğum Faaliyetleri:

Kutlu Doğum Şiir Yarışması (2011)

Kutlu Doğum Deneme Yarışması (2011)

Kutlu Doğum İmza Yarışması (2011)

Kutlu Doğum Video - Klip Yarışması (2011)


Sunday, March 27, 2011

Şefkat 18. Bölüm

Leyla'nın sürpriz evliliği!

Resim

Serdar Komutan'ın kardeşi Berivan, kaçırılıp kampa götürülür. İnfazı gerçekleşmek
üzere iken örgüt ona bir fırsat daha tanır. Ama Berivan'ı kurtarmak bu kez Leyla'ya bağlıdır.

Arkadaşı için kendini feda etmeye hazır olan Leyla, sürpriz bir isimle evlenmek zorunda kalır.
Bütün hazırlıklar, kısa bir sürede tamamlanır. Yaşananlara bir anlam veremeyen Serdar Komutan,
Leyla'dan geçerli bir mazaret beklerken aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar.

Şefkat Tepe, 18. bölümü ile 26 Mart Cumartesi 19:50'de Samanyolu TV'de ve aynı zamanda Küre TV'de...

Şefkat Tepe 17. Bölüm

Serdar Komutan'ın kardeşi hayatta kalmayı başarır...

Resim

İç hesaplaşmalar yüzünden Berivan'ı öldürmesi gereken Rojda, başarılı olamaz. Planını gerçekleştirmek üzere olan Rojda, Memiş ile karşılaşır. Hırsına yenilen genç kadın, Memiş'i çok üzecek şeyler söyler.

Serdar Komutan ise Berivan'ın yaşadığını örgütten saklamak ister. Böylece kardeşini korumaya çalışan Komutan, onu güvenilir bir eve teslim eder.

Bu arada, karakol baskınını engelleyen Leyla'nın ajan olduğu anlaşılır. Eylemi gerçekleştiremeyen bombacı, durumu Agir'e haber vermek üzere harekete geçer.


Fragman İndir:
http://hotfile.com/dl/110869035/9c96a23 ... Q.flv.html

Küre TV İZLE


Samanyolu TV Şefkat Tepe Dizisi'nin tüm bölümlerine ulaşacağınız tek nokta..

Şefkat Tepe 16. Bölüm

Sevinçler yarım kalıyor...

Resim

Sevdiği kız hakkında verilen infaz kararı, Memiş'i çok derinden etkiler. Üzüntüsünden sağlığını kaybetmek üzere olan Memiş, hayal görmeye başlar. Berivan'ın öldüğünü düşünür ve intiharın eşiğine gelir.

Olayları takip eden Serdar Komutan, Berivan'ın yaşadığını öğrenir ve vakit kaybetmeden bunu Memiş'e haber verir. Eski mutlu günlerine geri dönen genç çift, evlilik planlarına kaldıkları yerden devam ederler. Fakat kendileri hakkında yapılan planlardan habersizdirler. Örgüt, infaz kararından vazgeçmez. Bunu gerçekleştirmek için başka birini kullanmaya karar verirler. Kızı kaçırılmış bir babaya, Berivan'ı vurması karşılığında kızını bulma sözü verirler.



Fragman İndir:
http://hotfile.com/dl/109909236/2744481 ... Q.flv.html

Küre TV
Şefkat Tepe 16. Bölüm İzle




Şefkat Tepe Tüm Bölümlerini HD kalitede izlemek ve indirmek için http://www.kure.tv/dizi/872-sefkat-tepe/&empeddedplayer=v1

Sunday, March 6, 2011

Türkçe Olimpiyatları heyecanı başlıyor!

Resim

Her yıl 'Türkçe bayramı' yaşatan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın 9.su için geri sayım başlıyor.

Dünya çocuklarını sevgi dili Türkçe etrafında buluşturan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın 9.su için 130 ülkeyi heyecan sardı. Amerika'dan Afrika'ya, Bosna-Hersek'ten Pakistan'a kadar dünyanın dört bir yanında yaşayan öğrenciler, Türkiye finallerinde yarışabilmek için ter dökmeye başladı.

Her yıl ülkemize 'Türkçe bayramı' yaşatan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın 9.su için geri sayım başlıyor. Olimpiyatlar, 12 Haziran'da Türkiye'de yapılacak genel seçimler nedeniyle bu yıl 15-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geçen yıl 120 ülkeden 750 öğrencinin katıldığı olimpiyatlara bu yıl 130 ülkeden, Türkçe sevdalısı 1.000 finalist öğrenci katılacak. "Bir lisan, yedi milyar insan" sloganıyla gerçekleştirilecek 'Türkçe şöleni'nin finalleri Ankara, İstanbul, Konya ve Bursa'da yapılacak. Ayrıca Türkiye'nin yaklaşık 20'ye yakın büyük şehrinde geniş katılımlı il etkinlikleri düzenlenecek.

Bu yıl olimpiyatlara 'resim', 'ses' ve Türkiye'de okuyan yabancı üniversite öğrencileri için 'deneme' yarışması eklendi. Bu üç yeni kategori ile olimpiyatlardaki yarışma alanı sayısı 20'ye çıktı. Resim yarışmasının konusu 'kutsal değerlere saygı' olacak. Yeni eklenen 'ses' yarışması ile şarkı yarışması arasında 'dil' farkı olacak. Şarkı yarışmasındaki şarkılar Türkçe, ses yarışmasındaki şarkılar ise öğrencilerin kendi anadillerinde söyledikleri şarkılardan oluşacak.

Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Genel Sekreteri Tuncay Öztürk, olimpiyatlar için dünya genelinde bir yıl boyunca hazırlık yapıldığını söyledi. Öztürk, "Olimpiyat heyecanını Türkiye'ye gelmeden hissetmeye başlayan öğrenciler, finallere katılabilmek için kendi ülkelerinde elemelere giriyorlar. Her öğrencinin olimpiyatlara yalnızca bir kez katılma hakkı bulunuyor. Bu sayede her yıl binlerce farklı öğrenci Türkçe öğreniyor ve kültürümüzü yakından tanıyor." dedi. Olimpiyatlarla ilgili geniş bilgi ve başvuru için http://www.turkceolimpiyatlari.org internet sitesi kullanılıyor.

Şefkat Tepe İle İlgili Basından Yansıyanlar

Yansın yahu! - 25 Şubat 2011

Şefkat Tepe (STV) dikkatle izlediğim dizilerden biri. Kimi zaman fazla olağanüstü bulduğum hikayesine rağmen bir şekilde akıp gidiyor dizi. Bu tamam... Ama her nedense, hemen tüm bölümlerde Zilan karakterinin ajan olduğunun ortaya çıkması ihtimali karşısında ettiği “Şimdi yandım ben” lafını duymak çok sıkıcı... Ne deşifre oluyor ne de yanıyor Zilan. Ama sürekli bir yanma arzusu içinde. Hani diyorum ki, “çıksın ortaya kimliği de yanacak mı kalacak mı bilelim?”. Yeter yahu ağlaşıp durduğu...

Mesut Yar

Şefkat Tepe 15. Bölüm

Resim

Leyla intikam için kaçırılıyor!




Kardeşini bulmak umuduyla kendine söylenen adrese giden Leyla, hiçbir ize rastlamaz. Eve gizlice girmeyi başarmıştır ancak başına geleceklerden habersizdir. Eski günlerdeki itibarını kaybeden Doktor, böylece geçmişin intikamını almak ister. Doktor'un kendisine kurduğu hain tuzağa düşen Leyla, sonunun yaklaştığını düşünmektedir.

Çaresizlik içindeki Leyla, son dakikalarında Serdar Komutan'ı ve kardeşini düşünür. O saatlerde civarda dolaşan Serdar Komutan ise hiçbir şey fark edemez. Sonradan Leyla'nın kaçırıldığını öğrenir ve hem Zehra hem de Leyla'yı kurtarmak için herkesi seferber eder.

Bu arada Berivan, örgüt tarafından hain ilan edilmiş, hakkında infaz kararı alınmıştır.

Şefkat Tepe 15.bölümüyle 5 mart cumartesi Samanyolu tv'de...

Şefkat Tepe 14. Bölüm

Serdar Komutan, acı haberle yıkılır...

Serdar Komutan'ın, ağabeyi olduğuna bir türlü inanmayan Berivan, bunun bedelini canıyla öder. Kendisini kurtarmak isteyen ağabeyine sırt dönen Berivan, örgütün oyununa gelir. Hastalığından dolayı eylemlere aktif olarak katılamayacak, artık onların işine yaramayacaktır. Bu yüzden gözden çıkarılmış, hatta infazına karar verilmiştir.

Kardeşini bu yoldan kurtarmak için kendi canını ortaya koyan Serdar Komutan, çok geçmeden acı haberi alır. Kardeşine kavuşamadan, acısıyla yıkılan Komutan, oldukça üzgündür. Bunun intikamını bedeli ne olursa olsun almaya kararlıdır.

Evlilik hayalleri kuran Memiş ise sevdiği kızın ölümüne tanık olduğu için büyük bir travma yaşamaktadır. Kendisi için her şey artık çok daha zordur. Yaşadıkları onu çok derinden etkilemiş, yaşama ümidini yitirmiştir.

Bu arada, kardeşini her yerde arayan Leyla ise sonunda Asmin'in adresine ulaşır. Eve giden Leyla, orada kardeşiyle ilgili en ufak bir iz bile bulamaz. Kardeşini kurtarmak için, hiç vakit kaybetmeden harekete geçmek ister ancak, hiç ummadığı bir isim tarafından ağır bir şekilde cezalandırılır.






İndirmek İçin.