Saturday, March 31, 2012

Şefkat Tepe 62. Bölüm Özet-Fragman-ONLİNE İZLE

Leyla kurşuna diziliyor...

Şefkat Tepe, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz heyecan dolu 62. bölümüyle ekrana geliyor...

Leyla, Serdar ve Celil'in gözü önünde kurşuna diziliyor. Bu yaşananlar karşısında Serdar şokta...



BÖLÜM İZLE!

 

Saturday, March 24, 2012

Şefkat Tepe 61. Bölüm Özet, Fragman ve ONLİNE izle

ŞEFKAT TEPE 61. BÖLÜM

Örgütten hain plan

Resim

Şefkat Tepe, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz heyecan dolu 61. bölümüyle ekrana geliyor.

Celil, Leyla’nın astra varta olduğunu öğrenir ve kahrolur. Örgütün ise Leyla ile ilgili hain planları vardır. Celil ve Hasan binbaşı kılığına girerek Serdar’ı hapisten kurtarır. Fakat Albay’ın haberi alıp, peşlerine düşmesi uzun sürmez.

Celil köydeki kaosa engel olmak için Leyla’yı kaçırır. Fakat Serdar’la Hasan’ın öldürülmek üzere olduğunu fark eder ve yakalanması kaçınılmaz olur.

Celil, Serdar ve Hasan, teröristler tarafından kurşuna dizilmek üzereyken, tüm köylüyü camiye dolduran örgüt ise camideki saatli bombayı patlatmayı hedefler. Örgüt bu hedefine ulaşabilecek mi?

FRAGMAN:


ONLİNE iZLE:

Saturday, March 17, 2012

Farklı Boyut Dizisi Set Röportajları

Güzel bir İstanbul gününde röportaj yapmak için yollara düşmek gibisi yoktur herhalde. Ama karlı bir gün olunca daha güzel oluyormuş hani. İliklerimize kadar üşüdük biraz, sonra farklı dizimiz Farklı Boyut ekibi ile sıcacık set arabasına binip röportaj mekanına geçtik.

Resim

Varlığın ötesine yolculuğu gizem ve maneviyatla süsleyerek anlatan dizimiz 'Farklı Boyut'un oyuncusundan yönetmenine, yapımcısından ışıksına tüm ekibiyle gerçekleştirdiğimiz röportaj, çok yakında fotoğraf ve video kayıt sürprizleriyle Samanyolu Fanları'nda sizlerle olacak.

Resim

Melek karakteri ile Müjgan Gönül, Melike karakteri ile Müge Uyar ve sempatik kötü karakter Hançer ile Serkan Kunter siz Samanyolu Fanları için konuştu. Sürprizlerle dolu röportajımızın devamı ve merak ettiğiniz soruların cevabı için için bizi, http://www.samanyolufanlari.com adresini takip edin. SamanyoluFanları farkıyla "Farklı Boyut" Röportajı, çok yakında sizlerle...


Resim

Mehmet Akyol ile 'Farklı' Bir Röportaj

Serkan Kunter (Hançer) ile Röportaj

Müge Uyar (Melike) ile Röportaj

Müjgan Gönül (Melek) ile Röportaj

Ortadoğu Halkı, Şefkat Tepe İzliyor

'Ortadoğu halkı Şefkat Tepe izliyor'

Resim

Oktay Usta'nın mutfağına konuk olan TV Eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Samanyolu TV ekranlarının sevilen dizisi Şefkat Tepe'nin Ortadoğu'da çok sevildiğini söyledi.

Aytuğ, özellikle Gazze'de Şefkat Tepe'nin yayın saatinde restoranların özel indirim uyguladığını söyleyerek Gazze halkının tecrit edilmiş bir coğrafyada Şefkat Tepe izleyerek moral bulduğunu kendisine ilettiklerini dile getirdi.



Şefkat Tepe Dizisi 60. Bölüm

Şefkat Tepe Dizisi 60. Bölüm

Celil, Leyla'yı kurtarabilecek mi?

Resim

Baran sayesinde ameliyattan kurtulan Leyla, şeyhin himayesi altına alınır. Albay, şeyhin evine baskın yaparak Leyla'yı almak istese de Celil, Albay'dan önce davranarak Leyla'yı kaçırır. Baran ise ameliyat sırasında Mahir'in enjekte ettiği ilacın panzehirini yapmak için Leyla'yı aramaktadır.

Celil'i öldürmek istemeyen Davut, iş birliği yapma teklifinde bulunur. Serdar ise, Albay ve örgütün hain oyunuyla, şeyhi öldürmek suçuyla tutuklanır. Ölmek üzereyken bir şekilde kurtulmayı başaran Celil, Leyla'ya yardım etmek için koşar.




Şefkat Tepe Dizisi 60. Bölüm!

Şefkat Tepe Bölümleri Yüksek Kalite İndir

Şefkat Tepe | 55. Bölüm
720 x 540
Tek link

http://www.fileserve.com/file/NWFU66J



Şefkat Tepe | 57. Bölüm
http://ul.to/cemxgyn2/Sefkat.Tepe.Blm.57.DVBRip.XviD.OpeD.part1.rar
http://ul.to/2rr3al8f/Sefkat.Tepe.Blm.57.DVBRip.XviD.OpeD.part2.rar
http://ul.to/jdxwei9h/Sefkat.Tepe.Blm.57.DVBRip.XviD.OpeD.part3.rar

Şefkat Tepe 59. Bölüm

Celil, Leyla’yı örgütün elinden kurtarabilecek mi?

Resim

Serap oğlu Celil için endişelenmektedir. Albay Serap’a garanti verse de niyetinin altında kötülük barındırmaktadır. Albay diğer yanda İskender Binbaşı’yı öldürme emrini verir ve Binbaşı’yı hastaneye yetiştirmeye çalışan Serdar’ı karakola çağırır.

Leyla, teröristler tarafından özellikle seçtikleri köye getirilir. Köyün doktoru,hemşiresi ve imamı öldürülerek, yerlerine örgütten adamlar yerleştirilir. Leyla’yı Asvart Arta yapmak planlarına hız kesmeden devam ederler. Gizli bir isim Leyla’yı kurtarması için Celil’i hapisten çıkarır.

Şefkat Tepe 59. Bölüm



Şefkat Tepe 59. Bölüm İzle




Şefkat Tepe 58. Bölüm

Serdar Celil'i tutuklar.



 Albay'ın karısını kaçırmak üzere giden Celil, annesinin Albay'la evli olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu arada Albay Celil'i etkisiz hale getirir ve kaçmayı başarır. Fakat Leyla o kadar şanslı değildir ve Davut'un adamları tarafından kaçırılır.

Celil Leyla'yı kurtarmayı başarsa da, Davut'un annesini rehin alması üzerine geri döner. Bu kez Leyla'nın, Davut'un tekrar eline düşmesini engelleyemez.

Diğer yanda Serdar, gelen bir ihbar telefonuyla, bir tetikçinin Celil'i ortadan kaldırmak üzere olduğunu öğrenir. Serdar, Celil'in peşindeki adamı yakalar fakat yakaladığı adamın, Serdar'ın kafasını karıştırmak için söyleyeceği şeyler vardır.

Asvart Arta'yı Celil'e öldürtmek için kurulan hain planda geri sayım başlar. Öğreneceği gerçekler karşısında Celil'in kafası karışır ve olaylar öyle bir seyir alır ki, Serdar Komutan Celil'i kendi elleriyle tutuklar.

ŞEFKAT TEPE DİZİSİ 58. BÖLÜM


Şefkat Tepe 57. Bölüm Özet, Fragman, Online İzleme

Leyla namlunun ucunda

Resim

Şefkat Tepe, heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor...

Samanyolu TV’nin sevilen dizisi “ŞEFKAT TEPE”, merakla beklenen 57. yeni bölümüyle sizlerle...




Şefkat Tepe 56. Bölüm Özet, Fragman, Online İzle

Serdar, adım adım hain planlara yürüyor.

Resim

Kimliği kimse tarafından bilinmeyen bir çocuk, Leyla’yı etkisi altına alır. İmam Yusuf’un ölümünden Serdar’ı sorumlu tutan Leyla ise, Serdar Komutan’ı öldürmeye karar verir.

Şahin’i kurtarmak isteyen Celil başını çok daha büyük bir belaya sokar. Celil, gizemli çaycı bir kızın yardımıyla kurtulsa da bu kıza güvenmez. Teröristten gerçekleri öğrenmek için gittiği hastanede ise Albay’a yakalanır.

Leyla’nın Astra Varta’laştırılmasının hızlandırılmasını isteyen Albay’ın, planlarının asıl merkezinde Serdar vardır. Pek çok kez Serdar’ı kurtarmayı başaran Celil bu kez de başarabilecek mi ?


Şefkat Tepe Dizisi 56. Bölüm İZLE!




Şefkat Tepe 55. Bölüm Özet, Fragman+ Online İzle

Leyla silahı kime doğrultuyor?

Resim
Albay, Celil'in elindeki datayı ele geçirebilmek için operasyona katılır.

Örgüt, albay ve askerler birbirleriyle mücadele ederken, işlerini yürüten küçük bir çocuk görünümünde kimliği belirsiz biri vardır. Bu çocuk insanları birbirine düşürmek konusundaki yeteneklerini kullanarak içeride yaşanacak bir kargaşaya neden olur.

Diğer yandan Leyla ise içinde gezinen vesveselere kanarak Serdar Komutan'ı öldürmeye karar verir. Şahin ise büyük bir tuzakla karşı karşıya kalır.




Şefkat Tepe 55. Bölüm İzle!!




Şefkat Tepe 54. Bölüm Özet& Fragman+Online İzle, İNDİR

Dost düşman birbirine karışıyor

Resim

Samanyolu TV'nin heyecan dolu dizisi Şefkat Tepe'de ortalık karışıyor.

Şefkat Tepe, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz heyecan dolu 54. bölümüyle ekrana geliyor.

Celil'in kaçırdığı Berivan hiç beklenmedik biri tarafından kurtarılır. Celil ve Memiş, Berivan'ı aramak için gittikleri Sandra'nın evinde tuzağa düşer..

Kardeşi kardeşe kırdırmak için çabalayan Sandra Şahin'i Celil'e karşı kullanır. Sanra Albay'dan son bir uyarı alır ve Celil'in sonunu hazırlamalıdır. Celil ise sürpriz bir isim tarafından ziyaret edilecektir.

Şahin'in kardeşi Sadra'nın elindedir. Şahin, Celil'den datayı alarak Sadra'nın yanına gitmek için yola çıkar. Ekip, Şahin kasedi Sandra'ya teslim etmeden yetişebilecek midir? Uzman'ı ise hiç iyi bir son beklemiyordur.



Şefkat Tepe 54. Bölüm İzle!! [Küre TV Farkıyla]



İNDİR!!
Şefkat Tepe | Bölüm 54 | DVBRip XviD | Byomerkollama

http://uploading.com/files/fe4419e1

Diğer alternatifler ...